Σ.Ε.Ε.Μ.Ε

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης

Ο Σ.Ε.Ε.Μ.Ε ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης) ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το Μάιο του 2007. Εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών, εισαγωγέων-αντιπροσώπων και εμπόρων επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης με κύριο πελατολόγιο τις ξενοδοχειακές μονάδες, τα εστιατόρια, τις επιχειρήσεις catering, τα ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, πλοία, νοσοκομεία, καφετέριες, snack bars, super markets, κρεοπωλεία, αρτοποιεία κ.λ.π...

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Κουζίνα εστιατορίου Σχεδιάστε την σωστά!

Ο ΣΕΕΜΕ σε συνεργασία με την Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας διοργανώνουν στα πλαίσια της έκθεσης XENIA 2019 συζήτηση με θέμα Κουζίνα εστιατορίου Σχεδιάστε την σωστά! Ο σωστός  σχεδιασμός της επαγγελματικής κουζίνας θα εμπνεύσει τον Σεφ και το προσωπικό και θα απογειώσει την εμπειρία του πελάτη

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Η οργάνωση στο πόστο ενός BARISTA

Ο ΣΕΕΜΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA 2019 διοργανώνει Workshop με θέμα «Η οργάνωση στο πόστο ενός BARISTA» Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 16.00HALL 1/ Aίθουσα Coffee Seminars ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΦΗΣ  

Blog

Δάπεδα, τοίχοι και λοιπά σημεία του καταστήματος μου

Ποιες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και οι υγειονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω; «Βρήκα τον χώρο που θα εκμισθώσω, φαντάζομαι πως θα είναι, όμως τι πρέπει να προσέξω;» είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που ακούμε από τους επαγγελματίες. Αν δεν απαντηθεί εγκαίρως το ερώτημα, αρκετές φορές ξεκινάνε οι κατασκευαστικές εργασίες και στη συνέχεια ενδεχομένως να μην είναι εφικτές οι αλλαγές. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Blog

Επιλέγοντας ένα Επαγγελματικό Ψυγείο : 5+1 Πολύτιμα Tips!

  Νο.1 Βάλτε σωστές προτεραιότητες! Έχοντας καταλήξει 100% στο τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά ή έστω τι είναι αυτό που δεν χρειάζεστε έτσι ώστε δια της αφαιρετικής να περιορίσετε τις επιλογές σας για διευκολυνθεί η τελική επιλογή, είναι μία στρατηγική που αποδίδει.  

Blog

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΝ ΚΕΝΩ (SOUS VIDE)

sous vide

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο . Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:  

Blog

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (LAUNDRY)

                             Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου          Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Να θυμάστε ότι περισσότερο απορρυπαντικό δεν σημαίνει πιο καθαρό ύφασμα. Αντίθετα, η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού συνεπάγεται σπατάλη και άσκοπη ρύπανση. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού δίνεται από τον προμηθευτή σε σχέση με τη σκληρότητα του νερού.

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook