S.E.E.M.E

Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.)

    The Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.) was founded in May 2007 and it represents  the vast majority of manufacturers, importers, dealers and traders focus on professional equipment main clientele the hotel units, restaurants, business catering, bakers and confectioners, ships, hospitals, cafeterias, snack bars, super markets, butchers, bakeries etc.

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Η οργάνωση στο πόστο ενός BARISTA

Ο ΣΕΕΜΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA 2019 διοργανώνει Workshop με θέμα «Η οργάνωση στο πόστο ενός BARISTA» Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 16.00HALL 1/ Aίθουσα Coffee Seminars ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΦΗΣ  

Blog

Επιλέγοντας ένα Επαγγελματικό Ψυγείο : 5+1 Πολύτιμα Tips!

  Νο.1 Βάλτε σωστές προτεραιότητες! Έχοντας καταλήξει 100% στο τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά ή έστω τι είναι αυτό που δεν χρειάζεστε έτσι ώστε δια της αφαιρετικής να περιορίσετε τις επιλογές σας για διευκολυνθεί η τελική επιλογή, είναι μία στρατηγική που αποδίδει.  

Blog

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΝ ΚΕΝΩ (SOUS VIDE)

sous vide

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο . Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:  

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

XENIA 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ XENIA 2018

Blog

Θέλω να ανοίξω το δικό μου κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος , τι πρέπει να προσέξω για το χώρο που θα εκμισθώσω;

Το πρώτο που συστήνουμε σε νέους επαγγελματίες είναι ο χώρος να επαρκεί για τις ανάγκες της επιχείρησης που θέλουν να δημιουργήσουν. Ίσως να ακούγεται εξαιρετικά αισιόδοξο, όμως είναι σημαντικό να προσδιορίσει ο επαγγελματίας από την αρχή πόσο θέλει να εξελιχθεί η επιχείρηση του και να προβλέψει εάν αυτό είναι εφικτό, τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες. Πολλές φορές διαπιστώνεται ότι προκύπτουν ανάγκες μετεγκατάστασης ή επέκτασης ή προσθήκης τμήματος της επιχείρησης σε άλλο χώρο, καθώς δεν επαρκούν οι υπάρχουσες υποδομές.

Blog

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (LAUNDRY)

                             Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου          Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Να θυμάστε ότι περισσότερο απορρυπαντικό δεν σημαίνει πιο καθαρό ύφασμα. Αντίθετα, η χρήση υπερβολικού απορρυπαντικού συνεπάγεται σπατάλη και άσκοπη ρύπανση. Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού δίνεται από τον προμηθευτή σε σχέση με τη σκληρότητα του νερού.

footer logo

Roosevelt 8, Peristeri
Zip. 12134, Greece
Tel / Fax : +30.210 5715881

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook