S.E.E.M.E

Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.)

    The Panhellenic Foodservice Equipment Suppliers Association (in greek: S.E.E.M.E.) was founded in May 2007 and it represents  the vast majority of manufacturers, importers, dealers and traders focus on professional equipment main clientele the hotel units, restaurants, business catering, bakers and confectioners, ships, hospitals, cafeterias, snack bars, super markets, butchers, bakeries etc.

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Sigep 2021

  SIGEP 2021 FOR THE NEW WORLD SIGEP, the Italian home of the sweet foodservice industry, is back with its 42nd edition, from 15th to 19th March 2021, at Rimini Expo Centre (ITALY).

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Horeca 2021

HORECA 2021: Στόχος η ασφάλεια & η εμπορική επιτυχία για εκθέτες και επισκέπτες

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

ΣΕΕΜΕ WORKSHOP: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HORECA

ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  To video της ομιλίας.  

Blog

Δάπεδα, τοίχοι και λοιπά σημεία του καταστήματος μου

Ποιες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και οι υγειονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω; «Βρήκα τον χώρο που θα εκμισθώσω, φαντάζομαι πως θα είναι, όμως τι πρέπει να προσέξω;» είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που ακούμε από τους επαγγελματίες. Αν δεν απαντηθεί εγκαίρως το ερώτημα, αρκετές φορές ξεκινάνε οι κατασκευαστικές εργασίες και στη συνέχεια ενδεχομένως να μην είναι εφικτές οι αλλαγές. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Blog

Επιλέγοντας ένα Επαγγελματικό Ψυγείο : 5+1 Πολύτιμα Tips!

  Νο.1 Βάλτε σωστές προτεραιότητες! Έχοντας καταλήξει 100% στο τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά ή έστω τι είναι αυτό που δεν χρειάζεστε έτσι ώστε δια της αφαιρετικής να περιορίσετε τις επιλογές σας για διευκολυνθεί η τελική επιλογή, είναι μία στρατηγική που αποδίδει.  

Τα Νέα του ΣΕΕΜΕ

Κουζίνα εστιατορίου Σχεδιάστε την σωστά!

Ο ΣΕΕΜΕ σε συνεργασία με την Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας διοργανώνουν στα πλαίσια της έκθεσης XENIA 2019 συζήτηση με θέμα Κουζίνα εστιατορίου Σχεδιάστε την σωστά! Ο σωστός  σχεδιασμός της επαγγελματικής κουζίνας θα εμπνεύσει τον Σεφ και το προσωπικό και θα απογειώσει την εμπειρία του πελάτη

Blog

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΝ ΚΕΝΩ (SOUS VIDE)

sous vide

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο . Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:  

footer logo

Lenorman 75, Athens
Zip.code. 10441, Greece
Tel / Fax : +30.210 5715881

electrocycle logo 0

horeca2020

  Logo of YouTube

sete logo gr

 

facebook