Σε αυτή την ενότητα θα παρουσιάζονται θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο μας.

 

 

Ποιες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και οι υγειονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω;

«Βρήκα τον χώρο που θα εκμισθώσω, φαντάζομαι πως θα είναι, όμως τι πρέπει να προσέξω;» είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις που ακούμε από τους επαγγελματίες. Αν δεν απαντηθεί εγκαίρως το ερώτημα, αρκετές φορές ξεκινάνε οι κατασκευαστικές εργασίες και στη συνέχεια ενδεχομένως να μην είναι εφικτές οι αλλαγές. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

 

Νο.1 Βάλτε σωστές προτεραιότητες!

Έχοντας καταλήξει 100% στο τι είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά ή έστω τι είναι αυτό που δεν χρειάζεστε έτσι ώστε δια της αφαιρετικής να περιορίσετε τις επιλογές σας για διευκολυνθεί η τελική επιλογή, είναι μία στρατηγική που αποδίδει.

 

Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο .

Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες:

 

Το πρώτο που συστήνουμε σε νέους επαγγελματίες είναι ο χώρος να επαρκεί για τις ανάγκες της επιχείρησης που θέλουν να δημιουργήσουν. Ίσως να ακούγεται εξαιρετικά αισιόδοξο, όμως είναι σημαντικό να προσδιορίσει ο επαγγελματίας από την αρχή πόσο θέλει να εξελιχθεί η επιχείρηση του και να προβλέψει εάν αυτό είναι εφικτό, τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες. Πολλές φορές διαπιστώνεται ότι προκύπτουν ανάγκες μετεγκατάστασης ή επέκτασης ή προσθήκης τμήματος της επιχείρησης σε άλλο χώρο, καθώς δεν επαρκούν οι υπάρχουσες υποδομές.

footer logo

Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
Τ.Κ. 12134, Ελλάδα
Τηλ / Φαξ : +30.210 5715881
email: info@seeme.com.gr

electrocycle logo 0

sete logo gr

facebook